Electra - Omvormers monteren

Electra (Omvormers) zonnepanelen aansluiten

De zonnepanelen worden door onze monteurs aangesloten op één of meerdere omvormers die de groene stroom omzetten in 230V netspanning, zodat u direct gebruik kan maken van de door uzelf opgewekte zonne-energie.

Omvormers

Omdat de zonnepanelen gelijkstroom of gelijkspanning aflevert moet deze stroom eerst door middel van omvormers omgezet worden in wisselstroom of wisselspanning. Hiervoor zijn 1 of meerdere omvormers nodig. De omvormers zorgen ervoor dat de output van de zonnepanelen er aan de andere kant van de omvormer uitkomt als 230 Volt wisselspanning die gebruikt kan worden in het energienet.

Wij geven u een advies op maat over:
– De beste plaats voor het monteren van de zonnepanelen.
– Welke en hoeveel zonnepanelen het meest geschikt zijn.
– De plaats waar de zonnepanelen het best geplaatst kunnen worden.
– Hoeveel u gemiddeld kan besparen op uw energierekening.
– Het aanvragen van gemeentelijke of provinciale subsidie.

Onze ervaring is uw succes!

Medhurst Solar systems heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van zonnepanelen op de meest uiteenlopende soorten daken. Problemen kennen we niet, omdat we altijd een passende oplossing paraat hebben voor ieder soort dak of constructie.
Wij weten precies welke zonnepanelen het beste aansluiten bij uw wensen en hoe wij uw wensen kunnen verwezenlijken, van het advies tot de montage van uw zonnepanelen.

Gratis advies op maat over omvormers en zonnepanelen

Medhurst Solar systems adviseert u gratis en geheel vrijblijvend over de aankoop en het monteren van zonnepanelen voor uw huis, schuur, bedrijf of gebouw.
Vraag hier gratis en geheel vrijblijvend advies aan over het plaatsen van zonnepanelen voor uw dak, wij helpen u graag!

Bel ons op 015-2024999 of vul het contactformulier in.

Geheel vrijblijvend u zit nergens aan vast!