Verkoop zonnepanelen

Zonnepanelen kopen?

De beste zonnepanelen met maximaal rendement kopen? Bij Medhurst Solar Systems bent u aan het juiste adres. Wij verkopen diverse soorten zonnepanelen aan particulieren en bedrijven. U bent verzekerd van maximaal rendement uit zonnepanelen voor een minimale prijs. Wij werken met alleen de beste kwaliteit zonnepanelen. Omdat geen dak hetzelfde is maken wij altijd een offerte op maat waarin wij de verschillende soorten zonnepanelen zullen vergelijken, om te beoordelen welke zonnepanelen het beste bij uw project passen.

Onze zonnepanelen leveranciers

Trina Solar Zonnepanelen
Trina Solar zonnepanelen is dé keuze voor veel grote spelers in de Europese markt. Zekerheid van een sterk bedrijf en hoge opbrengsten staan voorop! Trina Solar is de grootste fabrikant van zonnepanelen ter wereld en absoluut een van de marktleiders in Europa. Deze Chinese reus heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van maar liefst 5.0 GW.
Trina Solar heeft het grootste deel van de productieketen in eigen hand. van Ingot, wafer, cel tot en met zonnepaneel. Het bedrijf heeft ook het volledige kwaliteitstraject in eigen hand. Producten worden in alle stadia van het productieproces uitgebreid getest.  Naast de gebruikelijke TUV en MCS certificaten hebben Trina Solar zonnepanelen ook test-certificaten voor ammonia, zoutspray, PID en zand.

Boviet zonnepanelen
De zonnepanelen van Boviet worden in Vietnam geproduceerd. Het bedrijf heeft alle componenten van de zonnepanelen in eigen beheer. Hierdoor kunnen zij de kwaliteit waarborgen. Boviet is een zonnepaneel dat het goed doet in onafhankelijke zonnepaneel testen. Het is ook een uiterst betaalbare zonnepaneel. De vermogensgarantie op Boviet panelen is lineair. Na 12 jaar moet het paneel nog 90% van het oorspronkelijke vermogen leveren en na 25 jaar rond de 80%. Mede hierdoor hebben we hem opgenomen in ons assortiment. De productiecapaciteit van het bedrijf bedraagt 200 MW.

LG Solar zonnepanelen
LG maakt altijd al innovatieve en hoogwaardige producten; de zonnepanelen van LG voldoen aan dezelfde strenge normen. De PV-panelen van LG blijven robuust en efficiënt in omstandigheden met hoge temperaturen of weinig straling, daarnaast hebben ze een lage afbraak en een langere garantie dan het marktgemiddelde. Deze factoren zorgen dat de kwaliteit van LG en het consumentenvertrouwen gewaarborgd blijven.
Als topproducten van LG voldoen de NeON®-serie en de MonoX®-serie aan de strengste normen voor energieopbrengst en efficiëntie. De producten bieden veel meerwaarde, waaronder de maximalisatie van de elektriciteitsproductie per eenheidsoppervlakte.
Daarnaast biedt LG de beste prestatiegarantie van de hele branche voor zijn producten. De prestatiegarantie weerspiegelt de inspanningen door LG op het gebied van kwaliteitsbeheer, waardoor de zonnepanelen in echte omstandigheden robuuster en stabieler zijn. Voor het bereiken van een stabiele kwaliteit op lange termijn maakt LG gebruik van een betrouwbaarheidstestsysteem, dat strenger is dan de wereldwijde certificeringsnorm.

SolarEdge omvormers
SolarEdge omvormers met optimizers zijn perfect bij schaduwval, wekken per dag langer stroom op, er kunnen meer zonnepanelen op het dak, u kan uw zonnepanelen op afstand monitoren en uitschakelen én u heeft een garantie van 12 jaar. Daarnaast is SolarEdge een zeer betrouwbare partner. Het bedrijf heeft sinds 2006 al meer dan 16 miljoen optimizers en 600.000 omvormers verscheept en is actief in 100 landen. Ook in Nederland is SolarEdge aanwezig met een servicekantoor. SolarEdge omvormers zijn iets duurder in prijs, maar deze meerprijs verdient u al snel terug dankzij de hogere opbrengst.
Benieuwd naar de mogelijkheden van een SolarEdge omvormer voor uw dak? Maak nu een belafspraak met een van onze adviseurs.

Zonnepanelen tegen de beste prijs

Wij kopen de beste zonnepanelen groot en voordelig in, waardoor u profiteert van een uitstekende prijs- en kwaliteitverhouding. Onze zonnepanelen zijn opgebouwd met A-topkwaliteit zonnecellen. Ze zijn ISO- ,CE-, ICE-, UL- en TUV-gecertificeerd. We leveren de zonnepanelen met 10 jaar fabrieksgarantie. Door gebruik te maken van speciale software kunnen wij vooraf de opbrengst voor ieder systeem uitrekenen en een schaduw analyse maken. Zo kunnen wij de opbrengst vooraf berekenen en weet u precies wat het u per maand oplevert. Wij leveren en monteren complete installaties, inclusief omvormer en montagemateriaal.
Medhurst Solar Systems heeft gekwalificeerde installatieteams voor de aanleg van zonnepanelen op verschillende locaties. Onze adviseurs beschikken over alle kennis en ervaring met betrekking tot de uitvoering van grote en kleinere projecten.

Voordelen zonnepanelen kopen

  • A-kwaliteit zonnepanelen tegen de scherpste prijs.
  • Hoger rendement dan sparen!
  • Direct lagere maandlasten!
  • Zelf installeren of laten installeren.
  • Gratis een vrijblijvende offerte op maat.
  • Altijd vrijblijvend advies!

Nadat u uw investering heeft terugverdiend, profiteert u nog op zijn minst 20 jaar van gratis stroom! De terugverdientijd voor de investering van uw zonnepanelen bedraagt gemiddeld zo’n 6 tot 9 jaar.
Zonnepanelen zijn duurzaam, betaalbaar en milieuvriendelijk.

Offertes van zonnepanelen vergelijken

Heeft u al een offerte voor het kopen en monteren van zonnepanelen aangevraagd? Wij kunnen u waarschijnlijk aangenaam verrassen met een betere prijs, omdat wij de juiste contacten hebben en groot inkopen!

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen

Medhurst Solar systems heeft al jaren alle kennis in huis om dit hele proces vanaf de verkoop tot het monteren van zonnepanelen op een perfecte manier voor u uit te voeren.
Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op zodat wij samen met u kunnen bekijken welke zonnepanelen het beste bij uw wensen passen en wat voor u de beste plek is voor het plaatsen van uw zonnepanelen.
Op deze manier bent u altijd verzekerd dat uw zonnepanelen het beste rendement opleveren en hoeft u zelf geen levensgevaarlijke toeren uit te halen om uw zonnepanelen te plaatsen.

Bel ons op 015 2024999 of vul het contactformulier in.

Geheel vrijblijvend u zit nergens aan vast!